סירות תפוחי אדמה במילוי גבינות

    אסתי חדד Comments Off on סירות תפוחי אדמה במילוי גבינות
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מאת: יעל שטרית

    מצרכים:
    7 תפוחי אדמה
    מילוי:
    1/4 קופסת שימורי פטריות מסוננת
    1/2 בצל סגול גדול
    200 גר' גבינה לבנה
    100 גר' גבינת חרמון מגוררת
    מלח ופלפל לפי הטעם
    1/4 כפית בזיליקום למי שאוהב
    לעיטור:
    2 כפות קמח
    1 ביצה

    הוראות הכנה:
    מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח בקליפתם במשך עשרים דקות מוציאים מהסיר ומקררים היטב.
    חוצים חמישה תפוחי אדמה לשניים מרוקנים את תוכנם ושומרים בצד. קוצצים את הבצל מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הפטריות, מוסיפים לבצל והפטריות המטוגנות את הגבינות, מערבבים ומטבלים לפי הטעם.
    ממלאים את התפודים בגבינות ומניחים בתבנית אפייה.
    מרסקים במועך פירה את שני תפוחי האדמה הנותרים ואת תוכן התפודים שרוקנו. מוסיפים שתי כפות קמח וביצה אחת, מערבבים היטב ומעבירים לשקית זילוף בעלת צנתר משונן. מזלפים את הפירה על הסירות הממולאות אופים בחום בינוני עשרים דקות עד להשחמה.



    0 תגובות